عید مبعث مبارک

ساخت وبلاگ

امکانات وب


::

::
-->-->-->

::
-->-->-->
-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->


دوران بعثت در کلام اميرالمؤمنين (ع)
اميرالمؤمنين (ع) می‌فرمايند:
«خداوند پيامبر اسلام (ص) را زمانی فرستاد که مردم در فتنه‌ها گرفتار شده و رشته‌های دين پاره شده بود... چراغ هدايت بی‌نور و کوردلی همگان را فرا گرفته بود. خدای رحمان معصيت می‌شد و شيطان ياری می‌گرديد... با دست مردم جاهل، نشانه‌های شيطان آشکار و پرچم او افراشته گرديد. فتنه‌ها، مردم را لگدمال کرده و يا سم‌های محکم خود نابودشان کرده و پابرجا ايستاده بود. اما مردم حيران و سرگردان، بی‌خبر و فريب‌خورده، در کنار بهترين خانه (کعبه) و بدترين همسايگان (بت پرستان) زندگی می‌کردند. خواب آنها بيداری و سرمۀ چشم آنها اشک بود، در سرزمينی که دانشمندان آن لب فروبسته و جاهل گرايی بود.»
 
بعثت رسول اکرم (ص) و اهميت آن
  در اين هنگام که بشريت در کوير خشک رذايل گرفتار بود؛ مردی در دل کوههای مکه، خدا را عبادت می‌کرد. در کنار بتها و ظلمها زندگی کرد ولی هيچ‌گاه بت را سجده نکرد و دامن مقدسش به ظلم آلوده نشد. به فرمودۀ امام حسن عسکری (ع):« چون چهل سال از عمر ايشان گذشت؛ حق تعالی دل او را بهترين دلها و خاشع‌تر و مطيع‌تر و بزرگتر از همه دلها يافت. پس به ديده آن حضرت نور ديگر داد و امر فرمود که درهای آسمان را گشودند و فوج فوج ملائکه به زمين آمدند و آن حضرت نظر می‌کرد و ايشان را می‌ديد و رحمت خود را از ساق عرش تا سر آن حضرت متصل گردانيد. پس جبرئيل فرود آمد و اطراف آسمان و زمين را فرو گرفت و بازوی آن حضرت را حرکت داد و گفت: يا محمد بخوان، فرمود: چه بخوانم، گفت:
«اقرء باسم ربک الذی خلق خلق الانسان من علق»
  بنابراين لطف الهی شامل جهانيان گرديد و پيامبر خاتم (ص) به رسالت مبعوث گشت و خداوند او را چونان باران بهاری برای تشنگان حقيقت و مايه سربلندی و عزت و شرافت يارانش قرار داد. اگر روز هجرت پيامبر (ص) از مکه به مدينه بسيار مهم بود و به همين جهت به پيشنهاد حضرت علی (ع) آغاز تاريخ مسلمانان گرديد؛ اهميت آن بدين جهت می‌باشد که هجرت زمينه‌ساز تحقق اهداف و آرمانهای بعثت به شمار می‌رفت و در واقع روز بعثت «روز تولد شخصيت والای پيامبر اکرم (ص)» است. پيامبری که اشرف مخلوقات است و سيد اوصياء پيامبری که خداوند ميثاق او را از تمام عوالم هستی، حتی ابناء الهی گرفت؛ «مأخوذاٌ علی النبيين ميثاقه»پيامبری که محور پرستش در کل عالم تکوين است. پيامبری که خداوند فرمود:«لولاک لما خلقت الافلاک» او که نسبت به مؤمنين مظهر رحمت است و رأفت؛ « بالمؤمنين رؤوف رحيم»و برای جهانيان رسول رحمت؛ «و ما ارسلناک إلا رحمه للعالمين».
   او که پيشوای پرهيزکاران و وسيله بينايی هدايت خواهان است. چراغی با نور درخشان، ستاره‌ای فروزان و شعله‌ای با برق‌های خيره‌کننده و تابان است. راه و رسم او با اعتدال، روش زندگی او صحيح و پايدار، سخنانش روشنگر حق و باطل و حکم او عادلانه است.

وب سایت رسمی روستای کله نو...
ما را در سایت وب سایت رسمی روستای کله نو دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : عسگروحسين رنجبركله نو وعلي فتحي كهل بلاغ kalehno بازدید : 736 تاريخ : چهارشنبه 24 13 ساعت: 20:32